2021 Populaire trend, het is voldoende om dit artikel te lezen!

TdesHet is het thema van macarons. De kleurrijke en heldere visuele gevoelens van de lente zijn comfortabel en inspirerend.

FerragamHet is een mode -serie vol taaiheid en drama -spanning, eenvoudig en niet verloren.

Zoals we allemaal weten, is de modeweek van dit jaar te wijten aan de epidemische situatieKortom, alleen de organisatoren en modellen waren aanwezig en de gasten keken.

Betekent dit niet dat, zelfs als we niet ter plaatse zijn, we dezelfde ster kunnen hebben in hetzelfde spel in hetzelfde model?

Dus vandaag wil ik een groot evenement doen -neem je aan om deel te nemen2021 lente en zomer modeweekKruispunt

TO: Beste di c

Welkom bij

Nancy exclusieve aanpassing

2021 lente en zomer modeweek

S/S 2021

Laat het visuele feest vallen!

● Versace ●

Allereerst, kom naar onze eerste show, er is het verlies van prinses Atlantis Cristiano Ronaldo.(vooruit)De dochter van de dochter van vrouwen verscheen.

Toen Elena deze waterblauwe rok droeg, toen ik met een kleine gebroken stap liep, waren mijn ogen recht.Hai’s dochter rent weg van de kleine prinses!

Dit seizoenVersaceHet thema is om hulde te brengen aan de Spring and Summer Series van 1992, waaronder een reeks mariene wezens zoals de Starfish Shell Conch, zeewier, enzovoort.De gewaagde zeekleur en afdrukken maken het hele beeld levendig en levendig.

Hoe kan dit korset -achtige korset, zo wild en zo voortreffelijk, exclusief zijn voor het kleine Dragon Girl.

Het volledige mariene blauw, dat de geur van de edelen in de locatie in het “Dragon Palace” is gestrekt.

De sinaasappel die de brandende zon vertegenwoordigt, is verblindend van verzadiging.

Er zullen minder gedrukte elementen van herenkleding zijn. Grote sterren liggen lui op de borstspieren van het model, sexy en heer.

Sequenant, borduurwerk, kleuren sieraden van verschillende maten, en prachtige en stralende dromerige zeemeermin -rokken zijn echt incompetent!KruispuntKruispunt

Deze gedurfde en prachtige kleur weerspiegelt het dromerige sterrenlicht.

● Chanel ●

ChanelDe nieuwe producten zijn nog steeds elegant.

Deelnemen aan de kleur is levendiger, en ze is een elegante en sexy volwassen vrouw die onbedoeld charmante charme onthult.

Grote silhouetjack, met helder gezichtsleer, is een dame die overstapte naar de hippie -man ~

Dit seizoen heeft ook innovatie, die de consistente stijl van het merk voortzet, en in detail voelen we een andere persoonlijkheid.

In het aftellen van de oude film scheen de Monteric Picture fel door de fluorescerende kleur, en de elementen van zo’n onaangename Chanel betekenden de betekenis van een beroemdheid.

Zelfs neon -gekleurde t -shirts zijn eenvoudigChanelHet logo, het ziet er een beetje meer casual luiheid uit.

De korte en ruglange rokontwerp en elegante plaid, die rijk is aan garen, is meer gelaagd, maar het Franse meisje is precies dat.

Natuurlijk moet de lange rok ook worden gesneden, waardoor de enkel en de witte huid worden blootgelegd, zodat deze vrouwelijk is!

Als Chanel -dame moeten er veel accessoires zijn om geurig te zijn!De Chanel van dit seizoen heeft Super Mini’s gelanceerdmini -pakket, Gebruikt als een ketting, armbanden en riemen superachtig.

● Dior ●

Dit seizoenDiorHulde veel uitstekende vrouwen, zoals de creatief directeur Maria zei, het is volledigMeidenfeestjeHet heeft niets met anderen te maken.

Natuurlijk is de hoofdrolspeler het klassieke diora -gaas, lage verzadigde zachte kleuren en elegante hoeken, die allemaal de zachtheid van vrouwen tonen.

BosuwaDe favoriete hoofddoek is de topprioriteit van dit seizoen.

De katoen -en -linnen jurk is lui en comfortabel om te dragen, en een riem wordt toegevoegd om kleine details toe te voegen.

Er is ook de combinatie van gebreide trui en gaasrok.

Het huis in de thuisstijl die geschikt is voor het huis huis kan alleen of buiten worden gedragen, wat zeer veelzijdig en praktisch is.

Dit is de Britse schrijver Virginia Woolf(Virginia Woolf)Thuis schrijven, voor handige dagelijkse styling.De focus ligt op prachtige kleuren en eenvoudige stijlen, die comfort en willekeur benadrukken.

Amerikaanse schrijver Susan Santag houdt van retro en ingewikkeldPesley -patroonDe betekenis is de “levensboom” en was gerangschikt.

Het is gekoppeld aan Santag’s favoriete stand -up kraag shirt en het voelt als die mysterieuze exotische kleur.

Drie vrouwelijke geleerdenDe kant die extreem vrouwelijk heeft bijgedragen, de traditionele Dior -jas vertegenwoordigt onbeperkte neutrale wind.

Eenvoudige shirts met taillebanden zijn netjes en hoog niveau en rokken kunnen knap en sexy zijn.

● Prada ●

PradaHet vermijden van het concept van eenvoud en eenvoudige en nette vormen zijn de klaar om mijn grote liefde te laten zien!

klassiekNylon stofDe eenvoudige snijdende en gewaagde en onbeperkte manieren van dragen hebben de authenticiteit van kleding in het leven opgenomen en tonen tegelijkertijd de kenmerken van sterke kledingfunctionaliteit.

Nylon Fabric in Black is een traditionele en meest prada -karakteristieke kleding.

De silhouetjack wijzigt de figuur helemaal niet en de kleding moet ook het lichaam met de hand helpen.

De gematigde verzadigingskleur is de stijl van Prada.

Het ziet er moeilijk uit, gesneden in vrouwelijke A -line rokken is niet beperkt tot zachtheid, maar vol kracht.

De traditionele trui met korte sleeved is puur -gecolarde langzleevers, met consistente koelte en koelte, wat de klassieke Prada -stijl is!

Ik weet niet of er merken zijn van de modus van vandaag die indruk op je hebben gemaakt?

Mode is een soort houdingWelke omgeving we ook zijn, we moeten deze houding gebruiken om te bewijzen dat we nooit zullen worden neergehaald.

VANDAAG “Cloudhorloge“Het is hier, we zullen het morgen zien!

Goedenacht ~

Sommige foto’s van het artikel zijn van internet en het auteursrecht is van de oorspronkelijke auteur.Als u vragen heeft, neem dan contact op, we zullen er zo snel mogelijk mee omgaan, dank u.

You May Also Like

More From Author